Videointro är ett mycket effektivt sätt att sätta prägel på din nisch och toppa din sajt, sociala konton eller produkt med en känsla av exklusivitet, Precis som för många andra när man köper en flaska vin så går många efter utseendet på flaskan, Har du en snygg presentation så kommer du dra till dig flera visningar och försäljningar om du planerar det rätt.

Hur snabbt tar det att göra klart min video?

Vi säger som regel 2-3 dagars leveranstid, allt beroende på hur många ordrar vi har i kö men i dom flesta fallen är dom klara inom 24 timmar och du kommer få ett mail med notis, du kan då logga in på ditt konto på Videointro.se och ladda ner din färdiga film.

Får jag göra vad jag vill med min film?

Absolut, du kan ha den på din hemsida, facebook, instagram eller vart du vill och du kan fritt marknadsföra det du vill som det passar dig.
Många kunder har dessa typer av videos som intro till sina youtube kanaler, träningskonton på instagram och även matlagnings videos på nätet. Det är upp till dig vad du vill göra.

Kommer min logo synas i videon?

Hela videon kommer ha din unika logo i fokus!

Vänligen notera att du bör se på videon noga innan du bestämmer och se hur våran demo logo passar i just det klippet.
Om din logo är för liten, för stor eller för mycket små detaljer så kanske det blir svårt att tyda i just denna video.
Din logo kommer ersätta våran logo på exakt samma ställe som i våra videos och det kommer inte finnas några som helst spår till oss så ingen kommer veta att du köpte ditt välproducerade videointro från oss.

Kan jag ångra mitt köp efter videon är klar?

Efter att din video har producerats

så finns ingen ångerrätt eftersom att någon faktiskt tar sig tiden att producera din video och det kostar alla tid, engagemang och pengar.

Kan jag ha mina egna bilder & videos i bakgrunden?

Det är fullt möjligt att ha dina egna videos, bilder och relaterat material på flera av våra introvideo filmer, kontakta oss då innan du hör av dig så vi kan bena ut exakt vad du behöver och vad detta kommer kosta extra i tid och pengar.

Vad finns det för betalningsmetoder?

Hos oss kan du enkelt betala med swish, paypal och kortbetalning, enkelt och smidigt.

Rea!

alla videos

Premium gold

kr899.00
Rea!

alla videos

The orb

kr899.00
Rea!

action

Stripes

kr299.00
Rea!

action

Water

kr399.00